Atelierul nostru

Pasiune, Tehnologie, Produse de calitate

Echipa Holzcraft pune accentul pe realizarea unor produse la cel mai inalt standard de calitate prin utilizarea in procesul de productie a produselor si echipamentelor realizate de nume consacrate in domeniul de prelucrari si finisari pentru lemn. masiv.

Tehnologie si solutii consacrate

In procesul de fabricatie pentru a putea obtine produse ce satisfac si cele mai exigente cerinte utilizam doar aparatura si solutii de la producatori consacrati. Echipamente industriale clasice de prelucrarea a lemnului impreuna cu cele moderne precum CNC-uri ne ajuta in productia conforma proiectelor si livrarea acestora in termenul stabilit.

Finisaje la cel mai inalt standard de calitate

Suntem determinat sa oferim produse realizate si finisate la cele mai inalte standare de calitate: incepand cu procesul de alegerea a cherestelei, formatizarea lemnului, imbinarea, solutiile utilizate pentru lipirea elementelor, procedurile de finisare ce implica frezari, slefuire aplicarea uleiurilor si procedura de posih unde este cazul.

Imbinam lemnul cu rasina epoxidica

Combinam procesul tehnologic de prelucrare al lemnului cu procesul de prelucrare al rasinii epoxidice pentru realizarea unor produse unicate. Multitudinea de pigmenti ce se pot combina cu rasina epoxidica ne permit obtinerea unei explozii de culori care vin ca o completare la fibra lemnlui pentru a pune in valoare produsele noastre.

Fiecare produs realizat cu ajutorul rasinii epoxidice este unicat deoarece atat culorile cat si paternul creat se realizeaza la comanda si pot complementa cu arhitectura si designul incaperii/camerei.

 

Produse realizate din lemn de esenta tare

In procesul de fabricare sunt este utilizata doar cherestea din lemn de esenta tare: fag, stejar, frasin, tei, ulm, salcalm, cires, paltin, nuc, nuc american, mahon, wenge, zebrano uscate in uscatoare industriale si depozitate in mediu controlat.

TOP