HLZ

Trepte realizate din lemn masiv

Venim in intampinarea clientilor cu o gama variate de esente de lemn, culori si finisaje pentru realizarea treptelor din casa pentru a complementa designul si arhitectura locuintei.

Treptele sunt realizate din lemn masiv de stejar, frasin, nuc sau fag in functie de aspectul si bugetul alocat pentru proiect.

Grosimea treptelor este standardizata la 25 mm sau 40 mm, dar se pot realiza si pe grosimi pe comanda in cazul in care se cere in proiectul de executie.

Treptele sunt realizate din lamele continue obtinute din prelucrarea lemului uscat pentru a pune in valoare fibra lemnoasa a fiecarei esente.

Finisajele muchie pleaca de la cele mai simple pana la muchi terminate cu un nas aplicat ce coboara pe contratreata cu frezare superioara fie pe semirotund sau tesitura in 45 grade si frezare la un unghi de 22.5 grade pentru obtineare unui aspect modern.

Pentru cei care vor sa obtina mai mult din punct de vedere estetic se poate opta pentru insertie de rasina epoxidica in fibra lemnului utilizat la trepte.

Sistemul de iluminare al treptelor se poate realiza in mai multe moduri incepand cu cel clasic de aprindere la intrerupator pana la montarea de senzori individuali de prezenta in fiecare treapta pentru aprindere individuala automata la detectarea miscarii.

Pentru o cotatie de pret si consultanta va rugam sa ne contactati la nr de tel.: 0747 161 471.

Muchie treapta semirotund I

Muchie treapta semirotund II

Muchie treapta 45 I

Muchie treapta 45 II

Muchie Nas Semirotund I

Muchie Nas Semirotund II

Muchie Nas 45 I

Muchie Nas 45 II

Treapta format Basic

Treapta format Basic+

Treapta format LI

Treapta format LII

Treapta format UI

Treapta format UII

TOP